De aannemer: COMeg

(www.comeg.nl)

COMeG is een jonge aannemer++ gespecialiseerd in renovatie op duurzame wijze. Met aannemer++ wordt benadrukt, dat COMeG verder kijkt dan louter bouwen wat er op tekening staat. COMeG is proactief in het bouwproces door problemen te signaleren voordat ze niet meer bij te sturen zijn. Beide eigenaars/aandeelhouders zijn enthousiast en meewerkend, hetgeen korte lijnen en veel commitment betekent.

'Ik regel dat het gebeurt'

Met zijn technische achtergrond en bijna 25 jaar bouwervaring heeft Mark Winterkamp elk renovatieproject in de vingers. Hij zorgt er simpelweg voor dat alles klopt. Of het nu gaat om kwaliteit, budget of planning. Hij heeft zijn sporen verdiend in de uitvoering, als projectleider en als bedrijfsleider. Hij weet dus wat er kan.
En hij zorgt dat er nog veel meer kan. Alles voor zijn klant!

Foto mark winterkamp

'Bruggenbouwen is mijn passie'

Een nuchtere kijk, een enorme drive en het vermogen veel zaken tegelijk te doen, dat karakteriseert generalist Gerard Bac. Na zijn technische studies aan de HTS en de TU, behaalde hij een MBA-titel. Hij begon als stagiair in de bouwsector en heeft in de tien daaropvolgende jaren verschillende (management)functies bekleed. Met zijn bedrijfskundige blikveld kijkt hij verder dan het bouwproces.
Want, de wensen van de bewoner/gebruiker staan altijd centraal.

foto Gerard Bac

COMeG versus duurzaam

Duurzaamheid is heden ten dage leidend, en terecht. Verlenging van de levensduur van vastgoed kan goed gecombineerd worden met een comfortsprong en verrassend lage energienota's. Niet zonder reden zit Gerard Bac in actieteams en samenwerkingen waar concepten worden beproefd en ontwikkeld met als leidraad duurzaamheid. En misschien verrassend: uiteindelijk worden daarmee zowel het milieu als de portemonnee gediend!

comeg logo